تشک ضد زخم بستر
تشک زخم بستر
افرادی که قادر به خارج شدن از رختخواب نیستند و یا به هر دلیلی قسمتهایی از بدنشان دائما تحت تماس و فشار با سطح زیرین است (مانند نشستن طولانی مدت بر روی ویلچر) ممکن است دچار زخم بستر شوند، چرا که وزن آنها دائما روی یک قسمت از بدن است و به همین دلیل ذخیره خون در آن قسمت کاهش یافته و در نتیجه بافتهای بدن از بین میروند.
انواع درجات زخم بستر
با توجه به میزان و شدت، زخمهای بستر در چهار مرحله مختلف قابل تقسیمبندی هستند که استفاده از تشک مخصوص زخم بستر برای درمان آنها مفید است.
- در مرحله یک پوست سالم است ولی قرمز شده و وقتی با انگشت به آن فشار میآوریم سریع سفید نمیشود. پوست ممکن است دردناک، سفت، نرمتر از حالت معمول، سردتر یا گرمتر شود.
- در مرحله دو زخم بستر، لایه رویی پوست (اپیدرم) از بین میرود. زخمی کمی فرو رفته به رنگ صورتی یا قرمز در محل تشکیل شده و ممکن است تاول نیز ایجاد شود.
- در مرحله سه، زخم به درون عضلات بدن نفوذ یافته و سلولها دچار عفونت میشوند. درمان زخم بستر در این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد.
- مرحله چهار اوج وخامت زخم بستر را نشان میدهد که زخم علاوه بر عضلات به استخوان رسیده، آن را درگیر میکند و در صورت عدم درمان منجر به مرگ بیمار خواهد شد.
زخمهای بستر درجه یک و دو با درمان مناسب در عرض چند هفته بهبود مییابند. درمان مراحل سوم و چهارم -که عارضه زخم حادتر و عمیقتر است- مشکلتر خواهد بود.
تشک مواج
انواع زیراندازها و تشک مواج ضد زخم بستر برای جلوگیری از ایجاد و یا درمان زخم بستر به کار میروند. عارضه زخم بستر بیشتر ممکن است در نواحی از بدن رخ دهد که فاصله بین استخوان و پوست نسبتا کم است. ایجاد زخم بستر متوجه افرادی است که به طور طولانی مدت (مانند کما و یا نقاهتهای بعد از عمل) بستری هستند و یا خوابیدهاند. اما افرادی که دائما بر روی ویلچر نشستهاند نیز ممکن است دچار عارضه زخم بستر شوند. بهترین راه جلوگیری از ایجاد زخم بستر استفاده از انواع تشک مواج است. در برخی موارد برای درمان زخم بستر از پانسمانهای بدون منفذ نیز با نظر پزشک استفاده میشود.
تشک زخم بستر خانگی
انواع مختلفی از تشک زخم بستر خانگی در بازار موجود است که با توجه به شرایط بیمار، باید نوع مناسب تشک مواج را انتخاب نمود. تشک مخصوص زخم بستر باید اصطکاک بین بدن بیمار و تشک را به کمترین میزان رسانده و مانع ایجاد زخم بستر شود. تشک زخم بستر خانگی مناسب بیمارانی است که باید مدت طولانی نقاهت بیماری را به صورت خوابیده طی کنند.
قیمت تشک زخم بستر
با توجه به اینکه تشک زخم بستر انواع مختلفی دارد، قیمت آن نیز ثابت نبوده و به نوع تشک، کیفیت ساخت، گارانتی محصول، جنس رویه و غیره بستگی دارد. برند تولیدکننده محصول نیز در قیمت آن تاثیرگذار است. با توجه به اینکه تشک زخم بستر محصول بسیار مهمی است که مانع از ایجاد عوارض آسیبهای پوستی میشود، در زمان خرید این تشک ابتدا به کیفیت و کارایی آن توجه کنید و سپس قیمت تشک زخم بستر را مد نظر قرار دهید. البته انواع تشکهای باکیفیت با قیمتی مقرون به صرفه در بازار موجود هستند.
تشک تخم مرغی
علت نامگذاری این تشک سطح تخم مرغی شکل آن است. از تشک تخم مرغی برای پیشگیری از ابتلا به زخم بستر استفاده میکنند و تحمل وزن حداکثر 100 کیلوگرم را دارد. این تشک به کمپرسور هوا متصل میشود تا بتوان فشار درون حبابها را با توجه به وزن بیمار تنظیم کرد. از ویژگیهای تشک تخم مرغی میتوان به ضد آب بودن تشک، سهولت در تمیز کردن آن و جلوگیری از تعرق اشاره کرد.
تشک زخم بستر سلولی
تشک زخم بستر سلولی برای پیشگیری و درمان زخم بستر درجه 2، 3 و 4 مورد استفاده قرار گرفته و تحمل حداکثر وزن 120 کیلوگرم را دارد. این تشک نرم و پایدار بوده و جهت تنظیم فشار هوا به کمپرسور متصل میشود. ضد آب بودن رویه تشک، قابلیت تهویه و تمیز شدن آسان از ویژگیهای تشک زخم بستر سلولی است.
خرید تشک مواج
رژیم غذایی مناسب و دریافت ویتامینهای لازم در جلوگیری و درمان زخم بستر حائز اهمیت است. تشک مواج را تنها از فروشگاههای معتبر تهیه کنید تا از کیفیت محصول خریداری شده مطمئن باشید. سایت درمان کالا یک فروشگاه اینترنتی معتبر و تخصصی در زمینه فروش تجهیزات پزشکی است که سابقهای طولانی مدت دارد. انواع تشک زخم بستر در برندهای PE&LE، Air Doctor، ArianaMed، Rossmax و غیره در این فروشگاه عرضه شدهاند. از ویژگیهای انواع تشک مواج سایت درمان کالا میتوان به قیمت مناسب این محصولات در مقایسه با تشک مواج دیجی کالا و دیگر فروشگاهها اشاره کرد.
پیشنهاد میکنیم قبل از خرید تشک مواج، مطلب زیر در وبلاگ درمان کالا را مطالعه فرمایید: